2V0-622 Exam-VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization (6.5)

Please download to get full document.

View again

All materials on our website are shared by users. If you have any questions about copyright issues, please report us to resolve them. We are always happy to assist you.
 4
 
  1. VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (6.5) Beta Exam Exam: 2V0-622 © 2017 - 2018 Troy Tec, LTD All Rights Reserved 2V0-622 1…
Share
Transcript
  • 1. VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (6.5) Beta Exam Exam: 2V0-622 © 2017 - 2018 Troy Tec, LTD All Rights Reserved 2V0-622 1 http://www.troytec.com Demo Edition
  • 2. QUESTION: 1 Which are two correct descriptions of consumed memory and active memory? (Choose two.) A. Consumed memory metric is the amount of memory that the virtual machine has recently used. B. Active memory is the exact amount of memory that is currently in use by the virtual machine, plus a 25% buffer (default setting). C. Consumed memory metric is the maximum amount of memory used by the VM at any point in its lifetime. D. Active memory is an estimation of the amount of memory that is currently used by the virtual machine, plus a 25% buffer (default setting). Answer: C, D QUESTION: 2 A new virtual machine cannot reach its default gateway. - The vSphere administrator checks that the virtual machine’s vmnic is connected to the correct portgroup, and that the portgroup is on the correct virtual switch - This is the only virtual machine on this portgroup - Other virtual machines that are on the host and connected to the same Distributed switch are running as normal - The Distributed Switch has only one uplink Which could be the cause of this issue? A. Block All Ports has been selected on the Distributed Switch. B. The wrong VLAN ID has been added to the portgroup. C. The VLAN has not been configured in virtual machine hardware settings. D. The physical adapter is down. Answer: B Explanation: The default gateway is an entry point and an exit point in a virtual machine sub-net, VLAN, or network. In general, a gateway is a routing device that knows how to pass traffic between different subnets and networks. Layer 2 and layer 3 switches with VLAN configuration allow IP assignment to each VLAN that will be used as default gateway as for that particular VLAN. A router contains routes for other subnets. Therefore, the problem occurs when wrong VLAN ID 2V0-622 2 http://www.troytec.com
  • 3. is added to the portgroup. QUESTION: 3 Which three types of Content Libraries exist within vSphere 6.5? (Choose three.) A. Remote Content Library B. Published Content Library C. Local Content Library D. Shared Content Library E. Subscribed Content Library Answer: B, C, E QUESTION: 4 Which system traffic type cannot be configured with Network I/O Control (NIOC) bandwidth allocation? A. Virtual SAN traffic B. ESXi host Management traffic C. vSphere Replication traffic D. Software FCoE Adapter traffic Answer: D Explanation: You can use NIOC to assign bandwidth for host management, virtual machines, iSCSI storage, NFS storage, vSphere vMotion, vSphere Fault Tolerance, vSAN, and vSphere Replication on the physical adapters that are connected to a vSphere Distributed Switch but not Fcoe Adapter traffic. QUESTION: 5 Which is the maximum number of block devices (LUNs) that are supported by ESXi hosts that are running version 6.5? A. 1024 2V0-622 3 http://www.troytec.com
  • 4. B. 512 C. 2048 D. 256 Answer: B QUESTION: 6 The administrator wants to power on VM-K2, which has a 2GHz CPU reservation. VM- M1, VM-M2, and VM-K1 are all powered on. VM-K2 is not powered on. The exhibit shows the parent and child resource reservations. If Resource Pool RP-KID is configured with an expandable reservation, which statement is true? A. VM-K2 will be unable to power on because there are insufficient resources. B. VM-K2 will be able to power on since resource pool RP-KID has 2GHz available. C. VM-K2 will be unable to power on because only 2GHz are reserved for RP-KID. D. VM-K2 will receive resource priority and will be able to power on this scenario. Answer: A 2V0-622 4 http://www.troytec.com
  • 5. QUESTION: 7 Which two statements are true for Predictive DRS? (Choose two.) A. It balances resource utilization for virtual machines with unpredictable utilization patterns. B. It integrates DRS with vRealize Operations Manager to balance workloads for virtual machines before resource utilization spikes occur. C. It balances resource utilization based on a threshold’s algorithm that runs each night. D. It determines the best placement and balance of virtual machines based on a threshold’s algorithm that runs each night in vCenter Server 6.5 Database. Answer: B, C Explanation: Predictive DRS Predictive DRS is a new feature that leverages the predictive analytics of vRealize Operations Manager with the powerful resource scheduler algorithm of vSphere DRS. Together, these two products enable workload balancing for certain VMs before resource utilization spikes occur, potentially eliminating a great amount of resource contention that might have occurred in the past. vRealize Operations Manager runs its dynamic thresholds algorithm nightly against the VMs on which it collects data. These dynamic thresholds create forecasted metrics for the future utilization of the VMs. The metrics are then passed to vSphere DRS to determine the best placement and balance of VMs before resource utilization spikes occur. Predictive DRS helps prevent resource contention on hosts that run VMs with predictable utilization patterns. QUESTION: 8 Which three requirements are needed to apply RAID 5 or RAID 6 erasure coding on a vSAN 6.2 or 6.5 object? (Choose three.) A. on Disk Format 3.0 B. Hybrid vSAN C. All Flash vSAN D. vSAN Advanced License E. Stretched Cluster Configurations Answer: A, C, D 2V0-622 5 http://www.troytec.com
  • 6. QUESTION: 9 An administrator is using virtual machine encryption in their vSphere 6.5 environment. The Key Management Server (KMS) has experienced a critical failure. Which two statements are true about VM encryption when the KMS is not available? (Choose two.) A. VMs will shut down gracefully in the event of a KMS outage as a proactive measure to prevent data theft. B. VMs which were running at the time of the KMS failure will continue to run. C. If an ESXi host is rebooted, it will be unable to power on encrypted VMs until KMS connectivity is restored. D. vCenter Server will continue to distribute encryption keys as long as it is not rebooted while the KMS is unreachable. E. ESXi hosts within the same cluster will share keys with one another while the KMS is unreachable. Answer: B, C Explanation: If the KMS is unreachable, the VMs running at the time of KMS failure will continue to run. Another fact is if an ESXi host is rebooted, it will not power on encrypted VMs until KMs connectivity is fully restored. QUESTION: 10 Which two datastore types are supported by Storage I/O Control v2? (Choose two.) A. vSAN B. RDM C. NFS D. Virtual Volumes E. VMFS Answer: C, E QUESTION: 11 An administrator wants to enable VMware Fault Tolerance on a virtual machine. Which two vSphere features are supported with Fault Tolerance? (Choose two.) 2V0-622 6 http://www.troytec.com
  • 7. A. VM Component Protection B. vSphere HA C. Storage DRS D. Snapshots Answer: B, C QUESTION: 12 vSphere Data Protection 6.1 provides the ability to back up and restore individual applications. Which are the three supported applications? (Choose three.) A. Microsoft Dynamics Server B. Oracle Database Server C. Microsoft SharePoint Server D. Microsoft Exchange Server E. Microsoft SQL Server Answer: C, D, E QUESTION: 13 Which happens if the swap file of a virtual machine is inaccessible to the destination host during a vMotion? A. The swap file is stored with the virtual machine configuration file. B. The swap file is copied to the destination host. C. The vMotion will fail. D. The swap file is replicated to a datastore accessible by both hosts. Answer: A Explanation: If the destination host cannot access the specified swap file location, it stores the swap file with the virtual machine configuration file. 2V0-622 7 http://www.troytec.com
  • 8. QUESTION: 14 Examine the LUN properties that are shown in the exhibit. Which action should be taken to utilize all active paths? A. Change PSP to Most Recently Used B. No action required. All paths are already utilized. C. Change PSP to Fixed. D. Change PSP to Round Robin. Answer: D Explanation: The host uses an automatic path selection algorithm rotating through all active paths 2V0-622 8 http://www.troytec.com
  • 9. when connecting to active-passive arrays, or through all available paths when connecting to active-active arrays. RR is the default for a number of arrays and can be used with both active-active and active-passive arrays to implement load balancing across paths for different LUNs. QUESTION: 15 An administrator would like to configure vSphere HA to use two isolation addresses. How would this affect the behavior of HA? A. If both isolation addresses are not reachable, the host will be restarted by the HA agent. B. If both isolation addresses are not reachable, the host will use the vCenter Server IP address as a final isolation address before being marked isolated. C. If only one of the isolation addresses is reachable, the host will not be marked isolated by HA. D. If only one of the isolation addresses is reachable, the host will be considered in an isolated by HA. Answer: C Explanation: if you use two isolation addresses, and if only one of the isolation addresses is reachable, the host will not be marked isolated by HA. QUESTION: 16 A VM-Host affinity rule states that VM group “X” must run on hosts in group “Y”. If all ESXi hosts in group “Y” fail, which is the resulting behavior with vSphere HA enabled? A. The virtual machines in group “X” will failover to hosts that do not belong to group “Y”, but will vMotion back to hosts in group “Y” when they become available. B. The virtual machines in group “X” will not failover to hosts that do not belong to group “Y”. C. This scenario is not possible because vSphere HA and DRS cannot work together. D. The virtual machines in group “X” will only fail over to hosts that do not belong to group “Y” if they are marked as “High” VM Restart Priority within vSphere HA. 2V0-622 9 http://www.troytec.com
  • 10. Answer: B QUESTION: 17 When enabling Storage DRS on a datastore cluster, which three components are enabled as a result? (Choose three.) A. Space load balancing among datastore within the datastore cluster. B. Initial placement for virtual disks based on space and I/O workload. C. I/O load balancing among datastores within the datastore cluster. D. Queue Depth alerting on disks within the datastore cluster. E. Data de-duplication within the datastore cluster. Answer: A, B, C Explanation: When you enable Storage DRS, you enable the following functions: QUESTION: 18 An administrator notices that a host is evacuating all virtual machines and entering maintenance mode even though the host appears to be up and running. Which new feature in vSphere 6.5 would cause this? A. Predictive DRS B. EVC Mode C. vCenter HA D. Proactive HA Answer: D Explanation: There are two vSphere Proactive HA Automation Levels: Manual: vCenter Server will suggest only the migration recommendations for virtual machines. You need to manually migrate the virtual machines out from the degraded hosts. Automated: Virtual Machines will be migrated to healthy hosts and degraded hosts will be entered into remediation action either quarantine or maintenance mode depending on the configured Proactive HA automation level 2V0-622 10 http://www.troytec.com
  • 11. QUESTION: 19 An administrator attempts to manually reclaim space on thin-provisioned VMFS6 volumes but finds that no additional space is being recovered. Which could be causing this? A. vSphere 6.5 does not support manual UNMAP. B. The manual UNMAP operation has been moved to the vSphere web client. C. The VASA version is use is incompatible. D. UNMAP is automated for VMFS6. Answer: D Explanation: The additional space is not recovered because UNMAP is automated for VMFS 6. To get additional space recovered using the manual reclaim process, you need to remove UMAP from being automated for VMFS 6. QUESTION: 20 Which CLI command shows the physical uplink status for a vmnic? A. esxcli network ip connection list B. esxcli network ip neighbor list C. esxcli network nic get D. esxcli network nic list Answer: D Explanation: View the current vSwitch configuration and vmkernel interface configuration using these commands: 2V0-622 11 http://www.troytec.com
  • Related Search
    Similar documents
    View more
    We Need Your Support
    Thank you for visiting our website and your interest in our free products and services. We are nonprofit website to share and download documents. To the running of this website, we need your help to support us.

    Thanks to everyone for your continued support.

    No, Thanks
    SAVE OUR EARTH

    We need your sign to support Project to invent "SMART AND CONTROLLABLE REFLECTIVE BALLOONS" to cover the Sun and Save Our Earth.

    More details...

    Sign Now!

    We are very appreciated for your Prompt Action!

    x